2013. október 23., szerda

Mém Koptschektől

az előző bejegyzésemre válaszolva vissza is kaptam egy mémet Koptschektől, amit most ki is töltök hipergyorsasággal, hogy ne annyi idő teljen el megint, mint a múltkori halasztgatásával.

1) Mi a kedvenc számítógépes/mobilos játékod? (Nincs olyan hogy ne lenne, mindenkinek van)
most a League of Legends nevű játék által kiváltott függőségemben 'szenvedek'. de én élvezem.

2) Ha film készülne az életedről, mi lenne a főcímdala és a címe?
a főcímdala a Machine Head Imperium című száma lenne, a címe pedig.. a sokszor használatos nicknevemnek megfelelően lehet 'Art is a Blast' lenne, de ki tudja.


3) Mit gondolsz a reggeli rádiós beszélgetős műsorokról, amikben a műsorvezetők önmagukon röhögnek?
inkább keresek valami CD-t a kocsiban, esetleg telefonon vagy más hordozható lejátszón hallgatok zenét, mert a témák nagyrészt unalmasak számomra, és teljesen érdektelen információkat próbálnak közölni.
a másik legszebb része ennek, amikor valakit felhívnak egy témával kapcsolatban, majd a hívás befejezése után kifigurázzák. nem kedvelem ezt az egészet.

4) Hány GB-nyi elérhető (üres) digitális tárolási lehetőség van a szobádban?
a gépemen van  105 GB + 766 GB üres hely,
és van még nálam egy csomó kisebb-nagyobb tárhelyű pendrive (bár inkább kisebb, mert a legnagyobb 8 gigás és az tele van), de nem tudom, hogy melyekre raktam legutóbb cuccokat, szóval azokból 20-25 GB jöhet össze szerintem.
a telefonomon pedig néhány megányi szabad terület van, szóval azt nem számolom bele.

5) Mi a hobbid?
zenélés, rajzolás, LoL-ozás
szeretek olvasni is, sorozatokat is sokat nézek. mindkettőből főleg természetfeletti témájú vagy sci-fi műfajú, akcióval dúsított történetek jönnek be, de még a humorral telített HIMYM vagy TBBT is belefér, mert azokat is imádom. valamint imádom az animék és mangák világát is.

6) Mutass be három fiktív lényt, akik jó lenne, ha nem lennének fiktívek.
Neil Gaiman Sandman sorozatából ismert Morpheus, az 'álmok ura', de erre nincs igazán komoly ok, vagy bármi, amivel érvelhetek, szimplán csak jó lenne találkozni vele akár.
mindig is szerettem volna egy Hippogriffet, amióta olvastam/láttam a HP részeket, plusz a Legendás Állatok és Megfigyelésük c. könyvet,
valamint egy élő hús-vér Porot is szeretnék. egy plüsst kaptam Balázstól névnapomra.



7) Ha lenne szelíd házi dinoszauruszod, milyen lenne?
1,9 m magas növényevő, aki alkalomadtán az esetleges betörők belsőségeiből vonja ki a számára fontos tápanyagokat.

8) Napokon belül elköltöznél egy épülő marsi bázisra, és sose térnél vissza. Maximum 5 kg-nyi súlyt vihetsz magaddal egy bőröndben. Mit pakolnál bele?
laptopot (mivel szerintem egy asztali gép meghaladná a megengedett mennyiséget), mobilinternetet (igen, én naiv el tudom képzelni, hogy van hatósugara a netnek a Marsra), vázlatfüzetet és tollakat, valamint váltásruhát, bár nem tudom, hogy az ottani időjárási körülmények között mennyire szükséges egyáltalán felöltözni.

9) Mi a legfurább fájl, ami a pendriveodon található?
Guitar Pro 5.2 keygen (persze természetesen minden programot megvásárolok és nem szoktam torrentezni sem.. oh wait.)

10) Holnap reggel ellenkező neműként ébrednél. Mi lenne az első dolog amit tennél?
állva pisilnék. :D aztán vennék más ruhákat is, mert szerintem a fiús cuccaim tárháza közel sem olyan nagy, mint ami szükséges lenne. ja és reménykednék, hogy a nemváltással még nőnék is, mert 170 centisen nem lennék magammal elégedett szerintem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése