2013. október 22., kedd

Díjat kaptam! :)

kaptam egy díjat Nallagtól. nagyon szépen köszönöm neki! :)
igazából nagyon elhúztam ezt a bejegyzést, mert nem volt semmi ötletem olyan kérdésekre, amiknek különösebb értelme lenne (mármint inkább olyanokat kerestem, amik érdekesek, legalábbis számomra).



Kérdések:
1. Legőrültebb dolog, amit csináltál?
szerintem ilyen igazából nincs, néha van egy-egy kellemetlen pillanat, de nincs olyan konkrét esemény, ami annyira emlékezetes lett volna.

2. Mi az, amire a legbüszkébb vagy?
őszintén szólva fogalmam nincs. talán arra, hogy nem szeretek elfutni a problémáim elől és egy elég egyenes, őszinte embernek tartom magam, még ha másoknak sokszor problémát is okoz az, hogy általában nyersen és könyörtelenül sikerül a véleményemet megosztani velük.

3. Neked mitől lesz különleges egy ember?
ha érdekesnek tartom a gondolkodásmódját, az elveit és nem az átlagos - vagy a pillanatnyilag divatos - könyveket, filmeket, sorozatokat kedveli, hanem van valami, amiben eltér másoktól.
szóval attól különleges valaki, hogy nem olyan, mint a többiek. ez a legtöbb barátomra igaz is.

4. Van olyan dolog, amit legbelül nagyonnagyon szeretnél megcsinálni?
sokszor szeretnék a saját korlátaimat átlépve kezdeményezni (mármint nem idegenekkel való kommunikációt, az azért problémásabb), több programot szervezni a barátaimmal, akik messze vannak (ugyebár a minőség és a mennyiség sokszor fordítottan arányos, és kevés ember tud kibírni..)

5. Ha most találkoznál a kiskori önmagaddal, ő mit mondana? Tetszene neki az az élet, amit most élsz?
sosem gondolkoztam kicsiként azon, hogy milyen leszek iskolás koromban, csak a felnőtt énemen. szóval szerintem még ha meg is lepődnék, nem utálnám magamat.

6. Milyen környéken képzeled el az életedet? Vidék vagy nagyváros?
nagyváros külső részén lévő kertes ház, de még egy igényesebb panel is szóba jöhet. szeretek mindent elérni, amire szükségem van. bár inkább társasághiány szokott fellépni problémaként.

7. Melyik nyelvet beszélnéd a legszívesebben?
jó lenne tisztességesen beszélni azokat az idegennyelveket, amiket elvileg elsajátítottam (mármint papír szerint tudok angolul is, meg majd németből is), meg szeretnék megtanulni a jövőben latinul (ami kötelező lesz a későbbiekben) és japánul

8. Mi az, amit szeretsz magadban?
az, amire a legbüszkébb vagyok (ld. 2.)

9. Mi kiskorodból a legmeghatározóbb emléked?
sok képregényt olvastam, és undorodva felkiáltásként 'Pfuj!' volt egy szövegbuborékban, majd amikor ezt megjegyeztem egy olvasmány feldolgozásánál, amire beszólt a tanár, hogy 'Na megszólalt az okostojás..'
akkor rájöttem, hogy az emberek általában képesek olyan ocsmányak lenni, hogy azért leszidják a nyolcéves kisgyerekeket, amiért valami újdonságot mesélnek, amiről nem tudnak.
szomorú is, ha valaki buta.

10. Ha most elölről kezdhetnél valamit, változtatnál meg bármit az életed alakulásában?
szerintem nem. általában amiket tettem, azok okkal történtek (, ha meg nem, akkor épp spontán voltam, ami pedig külön teljesítmény, mert nem igazán szeretem a körülményekre rábízni magamat).
szeretem átgondolni a dolgokat előre, felkészülni az eseményekre, szóval amibe volt beleszólásom, az számomra megfelelően alakult. szerintem.

11. Mennyire fontos neked a külső? Mit gondolsz, mennyire tudjuk kifejezni önmagunkat az öltözködésen keresztül?
szerintem a külső és az öltözködés az nem egészen ugyanaz. alapból a külső nem igazán fontos, ha az egyén személyisége is megragad, viszont ha partnert választ az ember, akkor természetesen - akármennyire is szépítjük, be kell vallanunk, hogy - nagy szerepet játszik a másik megjelenése.
az öltözködés pedig sok mindent elárul. kezdjük például lentről, cipőt az ember hosszabb távra szokott venni, plusz aki azért rendesen betáraz (a lányok nagy része általában), az igényesen szokta összehangolni az öltözékével. a nadrág fazona és viselése is fontos, én nem igazán kedvelem, mikor a fiúknak kint van a fél segge/alsógatyája, mert hát ők most nagyon swagek, plusz amikor a feszülős nadrágokban fele akkora és sokkal nőiesebb lábuk van, az is eléggé problémás. lányoknál pedig a leggingst ne vegye már fel az, akinek vastagabb egy combja, mint nekem kettő..
összegezve mindezt: a jó ízlés határain belül érdemes maradni.


Az én kérdéseim:
1. Melyik nyelvet tanulnád meg a legszívesebben?
2. Ha lehetne egy egzotikus háziállatod, mit választanál?
3. Tényleg számít az, ha egyesek nem kedvelnek?
4. Milyen rendszerességgel szokott előfordulni, hogy egy beszélgetés felidézésekor rájössz, hogy miket mondhattál volna?
5. Szoktál álmodni?
6. Mit tartasz a legjobb és legrosszabb tulajdonságaidnak?
7. Mi az, amit legutóbb megbántál?
8. Mi az az első dolog, amit megnézel egy ellenkező nemű személyen?
9. Mi az a tulajdonság, ami kifejezetten imponál egy másik emberben?
10. Milyen számodra az ideális kapcsolatkezdeményezés (a másik fél részéről; 'udvarlási' módok, bókok, satöbbi)
11. Milyen sorozatokat szoktál nézni?

Akinek továbbadom:

még egyszer köszönöm! :)


3 megjegyzés: