2014. június 10., kedd

etika beadandó #1

>insert title here<
(Mit csinálok hétvégén?)

Ez egy igazán bonyolult téma számomra, hiszen hozzám hasonló emberek nem vállalják fel igazi teendőiket. Sokan az online pornóoldalakon lógnak szüleik elől elrejtve, mások pedig az Én kicsi pónim legújabb évadára várnak, míg én egy másik világban járok.

Egy párhuzamos univerzumban töltöm általában hétvégéimet, ahol az igazságot védve harcolok a gonoszok ellen. Szülőföldem neve természetesen titkos, nem fedhetem fel kilétét, azt viszont elárulhatom, hogy a fővárosát az "Előrehaladás Városa" néven emlegetik, mivel nagyon alacsony mértékben jelentkezik a bűnözés. Természetesen ez nem volt mindig így; csibészek és tolvajok régebben nap mint nap veszélyeztették az ott élőket és azoknak vagyonát. Ezen katasztrófát csapatommal sikerült rendbe szednünk az új védelmi rendszerünk kiépítésével, valamint a bűnüldözők szövetségének újraszervezésével. A feladatok főleg hétvégékre torlódnak, hiszen a bűnözők legtöbbször tartják hétköznap álcáikat.

A felderítendő helyszíneket általában ötös csoportokban szoktuk megvizsgálni, amiknek összeállítása persze függ a helyzet súlyától (véletlenszerű, normális, esetleg magasabb besorolású "játszmákat" kell lebonyolítanunk), az ellenfelektől (így a velük szemben hasznos tulajdonságoktól), valamint attól persze, hogy ki elérhető;
a leggyorsabban és legegyszerűbben megközelíthető részt (, ami általában a középső "sávon" helyezkedik el, innen optimális esetben belátja a többi területet is) az kapja, akinek egyes képességei kifejezetten előnyösek és erősek, valamint viszonylag nagy mobilitással rendelkezik. Egyik oldalára a csapat fő védelmét adó személy indul, aki majd a frontvonalat fogja képezni, ha újra egy csoportba tömörülünk. A másik oldalra egy (nem feltétlenül) összeszokott páros megy, amit általában a csapat másik nagyobb ereje, valamint az őt védő technikai kivitelező és a helyzeteket analizáló jobb keze alkot. Az ötödik tag pedig az eddig három részre szakadt csapat többi tagjának szokott ingázva segíteni, miközben a kimaradt részeket térképezi fel. A velünk szemben álló ellenfelek sorra buknak el, hiszen az elszeparálódás végével is tökéletes kompozíciót alkot egy-egy csapatunk. 

A bűnmentes napokon pedig különböző képzések zajlanak minden feljebb említett poszton főépületünkben, ezek általában a hétköznapokra esnek, így én néha iskola után is át szoktam térni az oktatás megfigyelése végett, hiszen az igazságért való harc mellett tanácsadóként is funkcionálok, így a legeffektívebb tanítás eléréséért közösen dolgozzuk ki a tantervet és javítjuk ki tanáraink esetleges hibáit.

A hétvégéim általában azzal zárulnak, hogy vasárnap délután hazatérek, hogy a hétfőket kipihenten tudjam kezdeni az iskolában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése